Vores samarbejdspartnere

Transition Partner er en netværksvirksomhed og vi indgår i strategiske samarbejder med ligesindede specialister, herunder en række specialister indenfor stresshåndtering, meditation, organisations- og ledelsesudvikling, rekruttering og outplacement. Derved er vi i stand til at håndtere større projekter og sikre den bedste løsning for dig og din virksomhed

Henning Daverne

Meditation & Mindfulness

Henning betragtes i dag, som den førende i Danmark indenfor erhvervsmeditation. Som stifter og leder af Lotusheart Academy underviser Henning i meditation, mindfulness og selvudvikling og han formår at formidle essensen af sin viden og erfaring på en inspirerende og tilgængelig måde. Henning har en baggrund indenfor kampsport, fitness, traditionel kinesisk medicin og selvudvikling. Han rangerer blandt de højst graduerede kampkunstudøvere i Europa og er blevet personligt uddannet af sin mentor, meditationsguruen Maharajji. Henning er forfatter til en række bestseller bøger indenfor meditation og mindfulness.

Dorte de Paoli

Ledelseskonsulent

Med mange års erfaring med udvikling af organisationer og mennesker, varetager Dorte roller som leder, projektleder og HR partner. Ofte ved komplekse sammenhænge, hvor Dortes kommunikative færdigheder og procesledelse skaber konsensus for de rigtige beslutninger. Dorte fungerer som procesleder i forbindelse med formulering af ny strategi eller forretningsplaner/mål. Hjælper med rekruttering af nye medarbejdere og ledere og med karriereudvikling. Udvikler og underviser ledere og medarbejdere, eksempelvis i forbindelse med forandringer i organisationen. Dorte er stifter af Brun-Jensen Consult og hun har en bacelor i Organisationspsykologi.

Christina Bergstrøm Zlotnik

Stresscoach

Christina er uddannet stresscoach og har kombineret med kurser i Meditation og Mindfulness. Christina anvender derfor værktøjer fra alle sine uddannelser til at tilrettelægge et personligt stresscoaching forløb, som tager udgangspunkt i individet. Christina har en mangeårig baggrund som projektleder – og har selv balanceret på kanten til stress. Derfor kender hun selv til følelsen af stress i krop og sind. Christina arbejder delvist som konsulent indenfor stressforebyggelse Sundhedsplatformen under Region H. Hun har derfor erfaring med stress hos offentligt ansatte. Christina er en nærværende, tillidsvækkende og empatisk person og man vil hurtigt mærke en effekt af stresscoachingen.

Peter Bøndergaard

HR & Proceskonsulent

Ledelse, kommunikation, organisationsudvikling og personlig udvikling har altid været omdrejningspunktet for Peters professionelle virke. Han har en stærk baggrund indenfor ledelse og HR, som tager sit udgangspunkt i sin tid som officer i Livgarden og mange år som eksportchef, inden han i 2001 startede i Cultivator. I en årelang periode var han HR-ansvarlig i hhv. Egmont International og Nordisk Film, hvor han sad med i Direktørgruppen. Peter har suppleret den kommercielle uddannelse med certificering som Executive Coach, proceskonsulentuddannelsen hos DISPUK samt en række værktøjer og personanalyser som Insights Discovery, JTI/MBTI Trin I og Trin II, OPQ32, DISC m.fl.

Linda Bølling

Ledelseskonsulent

Med mere end 25 års erfaring indenfor HR, ledelsesudvikling, personaleledelse, projekt- og programledelse har Linda skabt sig en bred, praksisnær erfaring, der udfoldes på et systemteoretisk fundament. Linda er oprindeligt uddannet ingeniør, senere bachelor i ledelse, systemisk coach- og proceskonsulentuddannet, certificeret stresscoach, certificeret business mentor og har endvidere en lang række kurser med i bagagen.

Til daglig arbejder Linda som senior konsulent i GODO Consult, der tilbyder en bred vifte af kundetilrettelagte services indenfor ledelsesudvikling og HR, herunder executive coaching & mentoring, proceskonsultation, undervisning og HR services for SMV.

Jesper Sandberg

Businesscoach

Mere end 20 års erfaring indenfor organisationsudvikling, ledelse, HR og arbejdsmiljø fra både privat og offentlig sektor og på flere organisatoriske niveauer. Med kommunikative- og strategiske færdigheder har Jesper skabt et stærkt bredt fundament og han bevæger sig hjemmevant med forandringsledelse, organsisationsændringer, relations- og anerkendende ledelse (IA). Jesper håndterer rekruttering med fokus på både kompetence og teamsammensætning og har samtidig stor erfaring med karriererådgivning og outplacement. Han er desuden en inspirerende underviser og foredragsholder der formår at formidle budskaber indenfor en bred vifte af emner. Jesper er oprindeligt uddannet ingeniør med håndværksmæssig baggrund.

Mette Bøndergaard

 

 

HR & Proceskonsulent

Mette har arbejdet med HR-processer, organisationsudvikling, forandringsledelse, procesudvikling, teamprocesser, ledelses- og team coaching og sparring i 25 år, heraf mere end 10 år som Senior HR Business Partner i Coloplast A/S. Mette er optaget af at gøre forandringer nemmere og har en dyb indsigt i de mekanismer, der træder i kraft i forbindelse med forandringer. Hun har en alsidig værktøjskasse til at hjælpe individer, teams og organisationer helskindede ud på den anden side. Mette er optaget af menneskers potentiale og fascineret af at være bidragende til, at mennesker gør de rigtige ting for sig selv.

Martin Cordt-Bergholt

Rekrutteringspartner

Martin har de sidste 12 år arbejdet som HR-Partner og Rekrutteringsspecialist. Passionen er arbejdet med udvikling af medarbejdere, ledere og organisationer. Erfaringen kommer fra nogle af Danmarks største virksomhed, rådgivningsbranchen og agile startups. Martin har startet sin egen virksomhed, som koncentrerer sig om rekruttering og HR med vægt på relationer og kvalitet. Suppleret med sin HR-viden og uddannelse indenfor marketing og HR, er Martin en troværdig og tillidsfuld samarbejdspartner i HR-branchen.

Josefine Campbell

Businesscoach

Josefine inspirerer, coacher, rådgiver og underviser i erhvervslivet. Hendes mission er at gøre mennesker og virksomheder stærkere og mere agile. Blandt andet, så de er bedre istand til at håndtere ny teknologi, innovation, stress og forandring. Josefine har arbejdet næsten 20 år i erhvervslivet, har været Ekstern Lektor på CBS, stiftet fem virksomheder og var firedobbelt Danmarksmester i Jiu Jitsu.

Christina Smedegaard

Rekrutteringsspecialist

Christina har arbejdet med HR og mennesker som omdrejningspunkt gennem de seneste 20 år samt udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere gennem de seneste seks år. Hun har solid erfaring med et stort antal rekrutteringer på alle organisatoriske niveauer og har rekrutteret et bredt felt af ledere og specialister til Dansk Erhvervsliv. Christina har god forretningssans, stor menneskelig indsigt og solid erfaring med at afklare og udfordre menneskelige ressourcer og potentialer i jobmæssig sammenhæng. Christina er ejer af Smedegaard HR i Jylland og arbejder med alle aspekter af search&selection, rekruttering og headhunting.

 

Samarbejde med specialister

Transition Partner er i løbende proces med tilknytning af vores samarbejdspartnere og vi stræber efter at være på forkant med specialister der matcher Transition Partner både fagligt, personligt og etisk.