En personlig tilgang til transition

Transition Partner bliver stiftet i oktober 2016. Rejsen starter tilbage i 2015, da Maj Steenbuch Djurhuus arbejder for et mellemstort konsulenthus.

Organisatoriske- og strategiske forandringer fører til, at Maj vælger at forlade virksomheden.

Forandringsprocesser opstår konstant og vi er ikke altid bevidste om påvirkningerne. I tiden efter bliver Maj efterladt med lidt energi og fokus, og hun indser da, at hun selv er ramt af stress.

Søgen efter et mere passioneret fremtidigt arbejdsliv fører til drømmen om at starte en privat virksomhed, der fokuserer på transition og kvalitetsløsninger.

Maj har i mange år arbejdet med forskellige typer af medarbejdere i varierende forandringsprocesser, hvilket ofte er de perioder, hvor mennesker er mest sårbare og modtagelige for stress.

Det bliver klart for Maj, at hun bl.a. skal fokusere på disse kritiske faser og efterfølgende styrke medarbejdere og virksomheder i deres arbejds- og organisationspassioner – for derved at skabe trivsel, resultater og succes.

Vores motto “Coping with Change” er skabt for at tilkendegive, at forandring er overalt og voksende. Forandringer er uundgåelige og spørgsmålet er, hvordan vi implementerer og reagerer på forandring, og hvordan vi kan forbedre disse og herved skabe værdi ved forandringer.

 

 

Maj Steenbuch Djurhuus

Managing Partner

”Gennem livet har jeg gjort personlige erfaringer, der er med til at styrke min forståelse og min faglighed. Jeg har prøvet på egen krop hvad det betyder at være i en ofte ufrivillig forandringsproces, og at den efterfølgende bidrager til større bevidsthed om egne ressourcer, passioner og glæde.

Jeg har oplevet at miste mit job og at skulle mobilisere overblik og overskud i jagten på nye muligheder. Jeg har været ramt af stress, hvor jeg havde det som om, at jeg var ved at gå i stykker. Da jeg indså jeg min egen stress og fik hjælp, kunne jeg foretage de forandringer der skulle til for, at jeg igen blev stærk og fri af stress.

Jeg brænder for det jeg laver, og jeg har taget bevidste og målrettede valg for at kunne arbejde med mine passioner.”

Kontakt os

Maj Steenbuch Djurhuus

Maj Steenbuch Djurhuus

Mads Heine

Mads Heine

8 + 12 =

Trivsel privat og på arbejde

Bliv inspireret til et liv i balance og uden stress 

Dejligt at du vil inspireres. Tjek venligst din mail... Og tusind tak for din tilmelding.