Testimonials

Janet Bray Attwood

Founder af The Passion Test programmerne

Jeg har været så heldig at gennemgå et utroligt inspirerende coachingforløb hos Maj, der virkelig bragte mig videre.

Maj evner på yderst professionel og behagelig måde og med enkle effektive værktøjer at få én til selv at finde frem til ens skjulte ressourcer, finde nye perspektiver og visioner for, hvad der motiverer én og følge ens sande passion.

TAK for et fantastisk forløb.

Marianne Lyngbek

Marianne Lyngbek

Jeg har gennem de seneste 5 år været i to forløb hos Maj. Maj er virkelig professionel. Hun har en bred og indgående viden omkring mennesker og de udfordringer, som man kan stå overfor i arbejdslivet.

Majs tilgang til arbejdet er rolig og empatisk, hvilket jeg virkelig har værdsat. Hun forstod hurtigst at sætte sig ind i de udfordringer, som jeg havde.

Maj er virkelig hjælpsom, når der skal noget ned på skrift i forbindelse med udvikling, så hvor jeg gik i stå, tog Maj, som det mest naturlige, over – hvilket kun kan lade sig gøre, fordi hun har en eminent evne til at læse den person, som hun sidder overfor.

Maj har selv en lang og alsidig karrierer, så at hendes forløb krydders med hendes egne erfaringer gør, at tingene bliver mere håndgribeligt.

Står du med personlige udfordringer i forbindelse med job eller stress – så kan jeg virkelig anbefale et forløb hos Maj. Det er en sikker vinder!

Nina

Key Accuont Manager

Jeg har haft fornøjelsen af at have Maj som coach i forbindelse med, at jeg i en længere periode var jobsøgende.

Maj er yderst professionel i sit virke som coach. Hun skubber og guider én således, at man har sig selv med hele vejen, og samtidig er hun meget personlig i sin væremåde, der ligeledes er med til, at man føler sig forstået og imødekommet.

Maj har mange kompetencer og erfaringer, som gør, at hun har mulighed for at vejlede én på flere måder. Det kan være både ens personlige udfordringer i den givne situation, ansøgninger og CV udformning samt brugen af alle de forskellige medier og netværksmuligheder man kan bruge i dag, for at gøre sig mere synlig og få succes med sin jobsøgning.

Jeg vil derfor til enhver tid anbefale Maj, hvis man skulle have brug for coaching med f.eks. jobsøgning eller andre brugbare og personlig råd og vejledning til at komme godt videre.

Louise Steen Andresen

Salg & Marketingskoordinator, Vangsgaard

Jeg var lige startet som selvstændig, da en bekendt fortalte mig om The Passion Test og Transition Partner.

Konceptet er utrolig godt og jeg fik lavet en handlingsplan som jeg vil bruge som kompas for min virksomheds første leveår.

Maj guidede mig nærværende og meget kompetent i gennem processen og stillede skarpe spørgsmål som gjorde mig endnu skarpere på mine mål og ønsker for fremtiden.

Jeg kan kun anbefale Maj til at afklare dine passioner, markører og nødvendige handlinger – det giver arbejdsglæde og resultater for mig.

Selvstændig

Efter en længere årrække med dedikeret og fokuseret udvikling inden for samme arbejdsfelt begyndte jeg at reflektere over, hvordan jeg definerer succes, mine prioriteringer og ikke mindst arbejdsglæde.

Jeg havde en overordnet vision for præferencer til mit næste job baseret på den værktøjskasse jeg havde opbygget gennem mit arbejdsliv og et rimeligt kendskab til mine egne værdier og styrker.

Jeg ville gerne udvide mine kompetencer og udvide min værktøjskasse indenfor et andet felt og samtidig bygge videre på den viden jeg havde opbygget. Men jeg manglede en ramme til at konkretisere og udfordre mig selv.

Majs professionalisme og tillidsfulde coaching gav sammen med The Passion Test Business bevidsthed om mine sande værdier til at opnå arbejdsglæde og succes.

Jeg fik således klarlagt mit værdikort samt mine arbejdsmæssige og personlige præferencer. Med dedikeret, struktureret og inspirerende coaching fra Maj blev jeg udfordret og guidet i fokuseret retning til den stilling jeg underskrev kontrakt på 1 måned efter afsluttet forløb.

Jeg kan på det varmeste anbefale Maj.

Rikke Juel-Winther

Efter nogle år med projektansættelser og som selvstændig havde jeg brug for en afklaring i forhold til at tage et nyt skridt jobmæssigt. Derfor startede jeg på et afklaringsforløb, som blev gennemført med enestående coaching af Maj Steenbuch Djurhuus.

Det blev en spændende rejse med ny indsigt hos mig selv og som resulterede i, at jeg kunne beskrive det job, som jeg ønskede samt i hvilken type virksomhed, jeg gerne ville arbejde hos.

I dag har jeg et nyt job, som indeholder dét, som jeg gennem coaching og sparring af Maj fik defineret, som det rigtige for mig.

Så hvis du har brug for hjælp til at blive afklaret i forhold til job, værdier, eller hvad der er vigtigt for dig, så kan jeg på det varmeste anbefale at kontakte Maj. Hun er en fantastisk sparringspartner, der lytter og gennem dialog udfordrer dig på en yderst konstruktiv og respektfuld måde.

Birgitte Iskov

HR Business Partner

The Passion Test Business har givet mig og min forretning stor værdi og ny viden. Dels for mig personligt, dels kombineret med vores eksisterende forretning.

Programmet er unikt og passer perfekt til den udvikling og service vi allerede tilbyder, som gør vores forretning stærkere på markedet. Med Maj som coach ledes man skarpt og professionelt gennem processen.

Lars

Selvstændig

Kontakt os

Maj Steenbuck Djurhuus

Maj Steenbuck Djurhuus

Managing Partner

Mads Heine

Mads Heine

Partner

5 + 3 =